Kiinnostaisiko HEVOSTAITEILU- ja KUISKAUSPÄIVÄ PONIFARMILLA??

HOIIIIHAHAA HUOMIO taiteilijat, eli PIIRTÄJÄT, te siellä kaikki niin ammattilaiset ku harrastelijatki! Ja hevosfiilistelijät! Eli PIIRTO- JA HEVOSFIILISTELIJÄT, seuraa ilmoitusluontoinen asia juuri Teille:

Hevonenhan on tunnetusti klassisesti kaikkine raajoineen ja turpineen ja välineineen se kaikkein haastavin piirrettävä, ja parhaitenhan niitä oppii piirtämään (kuten kaikkee muutaki) kun piirtää ELÄVÄSTÄ MALLISTA!

NII MYÖ MIETITTIIN hevoisguru/tallipomo Outin kaa, et alettais järkkää ponifarmilla semmossia HEVOSPIIRTELY(taiteilu)PÄIVIÄ!

Hengailtais siellä hevoisten välittömässä läheisyydessä ja (mun, eli Millan johdolla) piirreltäis ja fiilisteltäis poniystäviä ja heppaystäviä, eli yksinkertaisimmillaan hevoscroquista ja siihen yhdistettynä eri variaatioita ja tekniikoita! Tallilta löytyy mm. islanninhevosia(poneja), suomenhevosia, sekä lämminverinen- ja friisiläishevonen (upeita värejä ja muotoja!!). Mä voisin keksiä aina inspistehtävii/teemoja, mutta vois myös toimia ihan omin päin, esim jos on joku oma projekti, pääpointti olis kuitenkin siinä, että jokainen keskittyy oman taiteensa tekemiseen ja tutkii omaa ilmaisuaan (esim itsellä maneerit/fantasiat vs todellisuus on jännää tutkittavaa). Jos ei tarkene/halua ulkona kökkiä kokoajan, niin on mahdollisuus hengailla myös lämpimässä sisätilassa teetä juoden ja pikkuleipiä mutustellen ja jutustellen. Päiviin sais osallistua myös lastensa kanssa, mutta ikäraja olis yksin osallistuville lapsille 15v, tää ei ois kuitenkaan mikään varsinainen lastenleiri. Tallilla liikuttais meidän johdolla tai meiltä lupaa kysyen esim hevosten tarhoihin, niin säästytään vaaratilanteilta.

Piirtohomman lisäksi Outi jakais tietouttaan hevosen käsittelystä ja niiden ilmeiden ja eleiden tulkinnasta, siis ihan niinku livenä ”kuiskailis” menemään ja sitä pääsis seuraamaan PLUS pääsis sit ITE kokeilemaan hevosten maastakäsittelyä ja ihan vaan semmoista olemista näitten eläinten kanssa ja tunnustelemaan miltä se tuntuu.

Voin kertoa omasta kokemuksesta, että hevoset on parasta huumetta, ja paras peili omille tunteille: opettanu esim. mulle (nyt jo, vaikka oon ollu aktiivisesti tallielämässä vasta n. kuukauden) itsevarmuutta, selkeyttä omiin tarpeisiin, johdonmukaisuutta ja empatiaa. Ja tietenkin hevoset on myös äärimmäisen inspiroivia, opettavaisia, moniulotteisia otuksia, ja siis ihan älyttömän kauniita eläimiä, joita on ilo tarkkailla ja ihailla. Mikään ei rauhoita (pakota rauhoittumaan jopa!) kuin hevosten kanssa hengailu.

Nii ketä kiinnostelis? Tää on tämmönen alustava kysely siis! Luonnollisesti tää ei olis ihan ilimaista (kyse on meidän molempien ammateista ja ammattitaidosta), mutta ei mitään riistoakaan, eli puhutaan about satasesta (100 e) per päivä. Lounas, kaffi/tee ja mahdollinen kuljetus Tampereelta vois sisältyä. 🐴🦄☕️🖊🖋🖌✏️🖍😍💜💙💖

Terkuin, Milla (aka ”Kromiponin omistaja/oppityttö” aka ”Kiroileva siilin äiskä”).

Alustavat ilmoittautumiset/kiinnostelut voi laittaa meilillä joko outi.aihkisalo@gmail.com tai milla@kiroilevasiili.fi tai facebook-messengerin kautta.


Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: